Få et godt tilbud på leje af en pølsevogn med servering!

 

Ring nu på 23 35 54 83. Eller benyt vores forespørgselsformular på forsiden!

Følg mig på Facebook

VIGTIG INFO NÅR DU SKAL LEJE EN PØLSEVOGN.

 

Alle vores vogne kører på strøm. Det er altid optimalt, hvis der er et tilgængeligt kraftstik – enten et rødt CEE-stik med 16 ampere og 400 volt eller det ældre 5-benede vaskemaskinestik, begge med 16 amper og 400 volt kapacitet. Dette sikrer, at vi kan tilslutte vores vogne direkte inde i huset. Vi medbringer også kraftkabler, der strækker sig op til 75
meter for at imødekomme forskellige placeringer og behov.

 

 

VED VALG AF PØLSER + BURGER/SANDWICH SKAL VI BRUGE KRAFTSTIK 400V / 16A

 

Kontakt mig hvis du er i tvivl så vi ikke kommer ud til en plads uden strøm – Det er dit ansvar at der er strøm.

 

Vi har 4 forskellige adapter til forsekllige tilslutninger, se billeder.

Vi har et cee stik 400V/16A med løse ledninger der kan monteres i jeres eltavle, så hvis der er en el faglig person til stede kan han/hun monter stikket i jeres eltavle, det er jeres ansvar.

Har du en ladestander til elbil kan vi muligvis bruge strøm derfra, hvis det er en 3-fase installation.

Ved arrangementer med kun pølser op til 50 personer, kan vi nøjes med 3 almindelige stikkontakter 230V fra hver seperat grupper. max 25 meter fra pølsevognen.

Vi her en cee Fasefølger tester med i alle pølsevogne til at teste at kunde strøm er korrekt installeret , så vi ikke brænder vores udstyr af.

Med omkring 1500 arrangementer om året har vi konsekvent formået at finde løsninger og imødekomme elektriske krav. Vi er dedikerede til at sikre, at vores kunders behov opfyldes, uanset om det indebærer midlertidige forbindelser eller tilpasninger af strømtilførslen.

Ovenstående er meget vigtigt, hvis vi skal kunne yde en god service for jer.