Få et godt tilbud på leje af en pølsevogn med servering!

Vi kører på hele Sjælland – til både store og små arrangementer. Ring og få en pris med det samme på 23 35 54 83 eller skriv til os her – vi svarer inden for et døgn

OM PØLSESMEDEN

Jeg er en erfaren pølsemand med snart 15 års erfaring.

Jeg startede på torvet i Slagelse med min egen pølsevogn. Jeg havde servering både dag og nat. Jeg møder stadig mennesker, der kan huske min tid om natten fra dengang.

Jeg havde fast pølsevogn under byggeriet af Tuborg Havn lige overfor Saxo Bank. Dernæst stod jeg fast med pølsevognen under byggeriet af Novo Nordisk i Hillerød og til sidst under byggeriet af fiskeoliefabrikken i Kalundborg.

Igennem de sidste snart 10 år har jeg kørt med min pølsevogn i hele Danmark, og serverer til private fester, firmaarrangementer og begivenheder, hvor folk ønsker en god gammeldags pølse med brød.

Min kæphest er den gode kvalitet af pølsen, og jeg udvælger kun den bedste kvalitet til min pølsevogn, og laver desuden mine egne stærke chiliketchupper.

En bestseller igennem tiden har altid været min flæskestegssandwich.

Lej pølsevogn af Bjørn
Hos pølsesmeden kan du leje en pølsevogn
Du står kun for EL og pladsen

Størrelse på pølsevogne

Vi har tre størrelser pølsevogne:

Vogntype Bredde Højde Længde
Vogntype 1 2,15 m. 2,90 m. 3,10 m.
Vogntype 2 2,15 m. 2,90 m. 3,70 m.
Vogntype 3 2,30 m. 2,75 m. 2,40 m.

Vær opmærksom på at vores pølsevogne kører på strøm og de kræver 380/400 Volt.

De skal forsynes med mindst 16 amp og endnu bedre med 32 amp.

Kontakt mig hvis du er i tvivl så vi ikke kommer ud til en plads uden strøm – Det er dit ansvar at der er strøm med mindre andet er aftalt.

Du kan normalt kende det ved på det store runde og røde stik eller et fladt 5-benede stik som sidder tæt på komfur, vaskemaskine o.s.v. også kaldet “kraft-stik”

Alternativt kan vi godt bruge tre almindelige stikkontakter (230V), men så kræver det, at de kører på hver deres gruppe. Det kan f.eks. være en stikkontakt i bryggerset, en stikkontakt i køkkenet og en udendørs stikkontakt.