Få et godt tilbud på leje af en pølsevogn med servering!

 

RING NU PÅ 23 35 54 83. ELLER BENYT VORES FORESPØRGSELSFORMULAR PÅ FORSIDEN!

OM PØLSESMEDEN

Jeg er en erfaren pølsemand med snart 20 års erfaring.

Jeg startede på torvet i Slagelse med min egen pølsevogn. Jeg havde servering både dag og nat. Jeg møder stadig mennesker, der kan huske min tid om natten fra dengang.

Jeg havde fast pølsevogn under byggeriet af Tuborg Havn lige overfor Saxo Bank. Dernæst stod jeg fast med pølsevognen under byggeriet af Novo Nordisk i Hillerød og til sidst under byggeriet af fiskeoliefabrikken i Kalundborg.

Igennem de sidste snart 10 år har jeg kørt med min pølsevogn i hele Danmark, og serverer til private fester, firmaarrangementer og begivenheder, hvor folk ønsker en god gammeldags pølse med brød.

Min kæphest er den gode kvalitet af pølsen, og jeg udvælger kun den bedste kvalitet til min pølsevogn, og laver desuden mine egne stærke chiliketchupper.

En bestseller igennem tiden har altid været min flæskestegssandwich.

bjoern-poelsesemden
poelse-mand_pris2023

Størrelse på pølsevogne

Vi har 2 størrelser pølsevogne:

 

Vogntype Bredde Højde Længde(inkl. træk) Træk
Vogntype 1 2,5 m. 2,75 m. 5 m. 1,65 m.
Vogntype 2 2,30 m. 2,75 m. 4,10 m. 1,65 m.

VIGTIG INFO NÅR DU SKAL LEJE EN PØLSEVOGN.

 

Alle vores vogne kører på strøm. Det er altid optimalt, hvis der er et tilgængeligt kraftstik – enten et rødt CEE-stik med 16 ampere og 400 volt eller det ældre 5-benede vaskemaskinestik, begge med 16 amper og 400 volt kapacitet. Dette sikrer, at vi kan tilslutte vores vogne direkte inde i huset. Vi medbringer også kraftkabler, der strækker sig op til 75
meter for at imødekomme forskellige placeringer og behov.

 

 

VED VALG AF PØLSER + BURGER/SANDWICH SKAL VI BRUGE KRAFTSTIK 400V / 16A

 

Kontakt mig hvis du er i tvivl så vi ikke kommer ud til en plads uden strøm – Det er dit ansvar at der er strøm.

Vi har 4 forskellige adapter til forsekllige tilslutninger, se billeder.

Vi har et cee stik 400V/16A med løse ledninger der kan monteres i jeres eltavle, så hvis der er en el faglig person til stede kan han/hun monter stikket i jeres eltavle, det er jeres ansvar.

Har du en ladestander til elbil kan vi muligvis bruge strøm derfra, hvis det er en 3-fase installation.

Ved arrangementer med kun pølser op til 50 personer, kan vi nøjes med 3 almindelige stikkontakter 230V fra hver seperat grupper. max 25 meter fra pølsevognen.

Vi her en cee Fasefølger tester med i alle pølsevogne til at teste at kunde strøm er korrekt installeret , så vi ikke brænder vores udstyr af.

Med omkring 1500 arrangementer om året har vi konsekvent formået at finde løsninger og imødekomme elektriske krav. Vi er dedikerede til at sikre, at vores kunders behov opfyldes, uanset om det indebærer midlertidige forbindelser eller tilpasninger af strømtilførslen.

Ovenstående er meget vigtigt, hvis vi skal kunne yde en god service for jer.